Alexis stelt voor : (5) Sara De Keersmaecker.

Alexis stelt voor : (5) Sara De Keersmaecker.

Sara De Keersmaecker, een toffe madam vol ambitie. Sara zonder H (in tegenstelling tot Sarah Van Wonterghem, nr. 20 op de lijst) groeide op in Sint-Ulriks-Kapelle. Hoewel ze nu in Schepdaal woont, voelt ze nog steeds een sterke verbondenheid met Kapelle. Het dorp kent geen geheimen voor haar en de herinneringen zijn talloos.

Ver van Dilbeek gaat Sara nooit. Haar hele sociale leven speelt zich daar af, net als haar professionele leven. Sara is zorgjuf in Dilbeek. Daarmee staat ze dicht bij de Dilbeekse jeugd en weet ze als geen ander wat hun noden zijn.

Ondernemen zit haar ook in het bloed. Haar moeder (den tweeling van Kapelle) had een kruidenierswinkel, haar zus een bakkerij, en Sara zelf startte enkele jaren geleden SDK Printing in bijberoep. Ze doet allerlei soorten bedrukkingen, van gepersonaliseerde cadeautjes tot bedrukkingen voor bedrijven. Met een oog voor detail gaat ze door het leven. Wij zijn alvast heel tevreden over de kwaliteit van onze t-shirts en jassen voor de partij.

Toen we haar vroegen om zich kandidaat te stellen, twijfelde ze logischerwijs even. Na een weekendje meehelpen op ons eetfestijn en een dagje op stap met enkele van ons, merkte ze echter dat politiek haar toch wel ligt. Al snel werd haar inzet en ambitie opgemerkt, waardoor we haar een verdiende 5e plaats gaven. En nu, enkele dagen voor D-day, heb ik nog steeds geen spijt van deze beslissing. Gedreven en altijd in voor een babbel en een glaasje cava – de ideale combinatie! Ze staat er bovendien steeds wanneer ik hulp of haar specifiek nodig heb. Zo is Sara.

Met haar hart voor onderwijs en ondernemen zouden we haar graag in het bestuur verwelkomen.

Stem Sara, nummer 5 op de lijst!

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker