Alexis stelt voor : (34) Yannick De Clercq.

Alexis stelt voor : (34) Yannick De Clercq.

De naam Yannick De Clercq klinkt misschien niet meteen bekend, maar zijn vader Willy De Clercq (voormalig minister) en zoon Mathias De Clercq (huidig burgemeester van Gent) ongetwijfeld wel. Toch heeft ook Yannick al een politieke carrière: hij was ooit gemeenteraadslid en schepen in Gent. Met de paplepel werd het Liberalisme van vader op zoon doorgegeven. Het kan haast niet anders dan dat er blauw bloed door de aderen van familie De Clercq stroomt.

Met zijn prachtig Gents accent, vond Yannick de liefde in Dilbeek bij Karina. Het was goede vriend Stefaan Platteau die ons aan elkaar voorstelde. Al snel volgde een aangenaam gesprek en waren we meteen overtuigd dat we Yannick op onze lijst wilden. Hij brengt niet alleen een schat aan kennis en ervaring mee, maar is ook al goed ingeburgerd in Dilbeek. Hij verkent graag de lokale horeca en kent daardoor niet alleen de behoeften van de burgers, maar ook die van de zelfstandigen.

Deze actieve jurist blijft aan de slag als Staf- en beleidsexpert bij de Algemene Directie van het Universitair Ziekenhuis Gent en als Bestuurder van AZ Oudenaarde, en denkt nog lang niet aan pensioen. Wie weet binnenkort ook als gemeenteraadslid van Dilbeek?

Jullie kennen de familie De Clercq en weten welk liberaal bloed door zijn aderen stroomt.

Deze man verdient jullie stem op 13 oktober!

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker