Alexis stelt voor : (29) Yana Muylaert.

Alexis stelt voor : (29) Yana Muylaert.

Yana Muylaert, onze jongste aanwinst bij Blauw Dilbeek. Deze 19-jarige spring-in-'t-veld weet precies wat ze wil, en dat kunnen we goed gebruiken. Ze biedt ons een frisse kijk op haar generatie, waar ik als dertiger toch al even buiten val. Deze pientere studente begint straks aan haar derde jaar kinesitherapie in Leuven. Ze weet wat focus is, maar houdt ook van plezier – iets wat ze met veel trots meebrengt in haar rol als leidster bij Scouts Paloke.

Yana geeft ons inzicht in wat er leeft onder de jeugd. Ze begrijpt hoe belangrijk het is dat jongeren opgroeien in een veilige, stimulerende omgeving waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Verantwoordelijkheid nemen zit in haar natuur, en ze wil die eigenschap meenemen in haar engagement voor de gemeente, met een bijzondere aandacht voor de jeugd.

Als Yana ergens voor gaat, dan laat ze niet los. Ze zegt wat ze denkt en schuwt geen debat. Naast haar politieke engagement zet ze zich ook samen met haar moeder, Cindy Destercke, en haar familie in voor wie het nodig heeft. Thuis, als oudste van vier, neemt ze haar verantwoordelijkheid en zorgt ze voor haar jongere broers en zussen.

Kortom, Yana is een warm, volwassen en betrokken persoon. Stem voor onze jeugd, nummer 29 op de lijst!

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker