Alexis stelt voor : (21) Lauren Bertels.

Alexis stelt voor : (21) Lauren Bertels.

Lauren Bertels, 27 jaar, heeft sport altijd als een essentieel onderdeel van haar leven gezien. De naam Bertels is voor velen in het Dilbeekse voetbal geen onbekende, dankzij haar vader, Dany Bertels, die talloze jeugdvoetballers heeft getraind. Hoewel voetbal haar pad niet was, heeft Lauren wel een indrukwekkende sportgeschiedenis opgebouwd. Als kleuter begon ze met turnen bij Ten Gaerde, later volgden danslessen en competitiezwemmen bij de Dilbeekse zwemvereniging. En nu, altijd in voor iets nieuws, heeft ze gekozen voor onderwaterhockey.

Haar zorgzame natuur weerspiegelt zich ook in haar studiekeuze. Als afgestudeerd orthopedagoge startte ze haar carrière in de bijzondere jeugdzorg en werkt ze nu als leerondersteuner in het onderwijs. Lauren heeft altijd oog gehad voor de ander, zowel in haar werk als in haar persoonlijke leven.

Ook binnen onze partij voelde ze zich meteen thuis. Ons eerste gesprek was verhelderend, we hadden snel door dat politiek engagement haar op het lijf geschreven is. Lauren staat klaar om een frisse wind door de partij te laten waaien en ons de komende jaren actief te ondersteunen.

Ik ben blij dat ik haar aan boord heb.

Stem jij ook op Lauren, nummer 21 op de lijst?

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker